Feb 24, 2022 22:36:31 GMT |
Post by festoverchecour on Feb 24, 2022 22:36:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از طلاها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Chess 2022 version ▞▞▞
خوب است، اما برخی از مشکلات مانند خسته کننده، خیلی آسان، ساده، برای بهبود مهارت های شطرنج خوب نیست،
Chess Da tavolo hxhy
بازی خوبی است اما باید چالش برانگیزتر باشد، به همین دلیل است که من به آن 3 داده ام، اکنون آنقدر آسان است که من به آن علاقه ندارم
Thr ai در سطح سه کاملاً قانونی است، قسم می خورم که سخت است و سطح 1 و 2 آزاردهنده آن آسان تر است.
افتضاح بود سطحش پایینه
این بازی مانند بازی واقعی شما عالی است
خوبه ولی برنامه های زیادی داره برخی از چالش های روزانه را نمی توان تکمیل کرد
من می خواهم بدانم چرا این بازی می تواند تقلب کند و من نمی توانم؟ در حرکت سومم، شاه را چک کردم. و بعد چک شدم سپس کمی بعد، حریف، "قلعه". مجاز نیست، قبلاً در حال بررسی بود. به من اجازه نمیدهد که قلعهبازی کنم... بنابراین این بازیها برای بردن هستند، صرف نظر از اینکه تقلب میکنند یا نه. بزرگ شو!اگر من باید ناامید شوم، شما هم همینطور. فقط دوباره بازی کردم، من او را در چک مات داشتم، او قرعه کشی کرد زیرا نتوانست مات بگیرد. پس باز هم من باختم
King of Defense: стратегия Стратегии frni
بد نیست یکم سخته مراحل جلوترش
رسیدم تو ی سازندش
نمی توان از بازی خارج شد
جالب بود
زمانی که به نظر میرسد بازیکن رایانه در حال تقلب در یکی از بازیها است، به نظر میرسد که پادشاه یکی از مهرهها را پشت سر میگذارد و به جای یک مکان، 2 مکان را جابجا میکند، مثل اینکه پادشاه در انجام حذف نصب بازی کند شده است، در نتیجه از قوانین پیروی نمیکند.
آرا خیلی خوبه عالی
این بازی رویاهام هست دست سازندش درد نکنه ممنون
حانیه عاشورخانی
نمی توان چراغ دو پخش را خاموش کرد.
واقعا بازی عالیه هر چند اگه قسمت 2 نفره رو یه جوری 3 بعدی بسازن بهتره...وگرنه واقعا بازی خوبیه
Chess Juegos de mesa dede
آ لی ولی برای اونایی که بلدن مثله منه حدیث دهقان 👌🏻👌🏻**
به نظر من خوبه بدک نی
بازی خوبی بود
گرافیکش خوب نیست
زشت یه ستاره هم زیاده
بدکی نبود
این عالی است اما من هنوز می بازم زیرا من یک صفحه نمایش ترک خورده دقیقاً روی ملکه دارم و نمی توانم ملکه را حرکت دهم و اگر نمی توانید ملکه را حرکت دهید پس برای من چراغ خاموش است.. اما عاشق بازی هستم. فوق العاده است ممنون ....
بازی خوبی است من واقعاً دوست دارم که چگونه می توانم بازی های بوردی را روی رایانه لوحی انجام دهم زیرا معمولاً همه آرامش را از دست می دهم.lol😊
خوبش
بچههامن این بازی رو دوست دارم بگم چرا جون خودم اینرو خیلی ساله که تو کوشیم دارم.راستی دست ساز ندشم دردنکنه .🤩🤩🤩🤩🤩 ♥️♥️♥️🥇🥇🥇🥇
این بازی بسیار آسان است، نه تسطیح.جالب است و به زبان آموز کمک زیادی می کند
هنوز در حال یادگیری است اما گزینه های بازی و سطح خوبی است
اکنون با استفاده از این برنامه، بازیکن حرفه ای شطرنج هستم. قبل از استفاده از این برنامه من یک ربات هستم.
به کوچک در تلفن. حروف خیلی کوچک است (من مجبور شدم از ذره بین استفاده کنم. بنابراین تصمیم گرفتم بازی را ترک کنم و در یک ساعت گذشته به دنبال راهی برای خروج از سیستم هستم. در نتیجه نمی توانم از تلفن خود استفاده کنم. انجام دهید. اینو روی گوشیت قرار نده!من تصمیم گرفتم گوشیمو خاموش کنم.اگه ممکن بود بهش ستاره صفر میدادم.یک مشکل اساسی دیگه...من داشتم بازی میکردم و به مات میزدم و بازی اسمش رو مساوی کرد .
کم حجم است.
خیلی بده خیلی
ربات همیشه برنده می شود این برای من ناعادلانه است من فقط می خواهم برنده شوم و نمی توانم بدانم چگونه شطرنج بازی کنم IRL ughhh این خیلی خسته کننده است که فقط چند روز است که آن را داشته ام!!!
حالت خیلی خوب و بار دوم در ذهنم است و صبح وقت خوبی خواهم داشت و سپس حذف می کنم
Chess Board cvw